opc_loader
Merken
Wat anderen vinden
Snel geleverd
Goede service
Aandacht voor details
Voordelen
  • Familiebedrijf sinds 1881
  • Stenen winkel in Katwijk ZH
  • Advies & maatwerk
  • Eigen smederij sinds 1881
  • Alles online te bestellen

Riva Vision Medium (Elektrisch) - Stovax Gazco

Eigentijds elektrisch kachel De Riva Vision is een eigentijds, elektrische kachel welke in twee maten word geleverd : Klein en Middel ; elk met een sportief en een sterk reflecterende zwart glazen deur, integraal glazen plint , zwart glazen bovenplaat en contrasterende roestvrij staal detaillering voor een schone stijlvolle look.

De kachel is uitgerust met Gazco 's unieke Veriflame ™ -technologie. De Riva Vision heeft een verleidelijke zichtbare gloed over de realistische handgeschilderde log - effect brandstof bed om de sfeer en de diepte van een haard vuur na te bootsen.

De drie niveaus van helderheid kunnen met gemak worden veranderd met slechts een druk op een knop op de afstandsbediening om een sfeer te creëren welke bij uw stemming past . Er is zelfs een blauwe vlam - effect instelling die een extra visuele dimensie toevoegt aan de hoogste van de helderheid en helpt om het algehele realisme van dit prachtige vuur te verhogen . Bovendien , elk level is verkrijgbaar met of zonder de 1 - 2kW warmte vermogen , zodat u kunt genieten van de sfeer gecreëerd door uw elektrisch fornuis ongeacht het seizoen!

Om uw interieur in mogelijkheden te vergroten , kunt u uw Riva Vision elektrische kachel verbeteren door te kiezen uit een van de tien stijlvolle Riva Banken.

1.643,00 1.479,00 U bespaart: 10%
Beoordelingen (0)
Riva Vision Medium (Elektrisch) - Stovax Gazco heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Riva Vision Medium (Elektrisch) - Stovax Gazco


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items